Koulukärry.fi on yksityisyrittäjän, Matias Lehmusjärven, perustama yritys, joka erikoistuu koulujen ja oppilaitosten tarpeisiin suunniteltuihin kalusteisiin ja teknologiaratkaisuihin. Vuonna 2023 ITK-messuilla ensiesiintymisensä tehnyt Koulukärry.fi tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä tuotteita, jotka tekevät koulupäivistä sujuvampia niin opettajille kuin oppilaillekin.

 

Olen ylpeä siitä, että Koulukärry.fi on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja että kaikilla tuotteillamme on Avainlippumerkki. Tämä takaa, että tuotteemme ovat paitsi suomalaisen työn tulosta, myös korkealaatuisia ja kestäviä.

 

Pienenä yrityksenä Koulukärry.fi:n vahvuutena on joustavuus ja kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja henkilökohtaisesti. Olen sitoutunut kuuntelemaan jokaista asiakasta ja löytämään parhaat ratkaisut juuri heidän koulunsa erityistarpeisiin.

 

Erityisesti haluan korostaa mahdollisuutta tuotteiden räätälöintiin. Ymmärrän, että jokainen koulu on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoan mahdollisuuden suunnitella ja valmistaa tuotteita, jotka sopivat täydellisesti kunkin koulun yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Tavoitteenani on, että jokainen koulukärry ja muu tuote ei vain täytä funktionaalisia tarpeita, vaan myös tukee oppimisympäristön viihtyisyyttä ja inspiroi oppijoita päivittäin.

 

Kutsun sinut tutustumaan tuotevalikoimaamme ja ottamaan yhteyttä, jotta voimme yhdessä miettiä, miten Koulukärry.fi voi tukea koulunne tarpeita parhaiten.

 

Tietoa Yrityksestä

Tietoa yrityksestä

Yhteistyössä

Photo by Irina Zhur: