Puhelinpönttö tuo järjestystä ja keskittymistä luokkahuoneisiin säilyttämällä oppilaiden puhelimet turvallisesti yhdessä paikassa. Se on helppo ja tehokas tapa vähentää häiriöitä ja parantaa oppimisympäristöä.

KK-U latausvaunu mahdollistaa läppäreiden ja muiden laitteiden lataamisen niiden omilla latureilla, tarjoten käytännöllisen ja kestävän ratkaisun teknologian hallintaan koulussa. Universaali design sopii kaikenlaisille laitteille, tehden tästä vaunusta monipuolisen valinnan jokaiseen oppimisympäristöön.

USB-C porttisella latausvaunulla varmistat, että kaikki oppilaiden laitteet pysyvät ladattuina ja valmiina käyttöön koko koulupäivän ajan. Tämä helppokäyttöinen ja tehokas ratkaisu tukee digitaalista oppimista ilman keskeytyksiä.

Puhelinpönttö

KK-U

Vakiohuoneet

Puhelinpönton laturi

KK-C Eco

KK-U eco

Käsittelemättömästä ja pinnoittamattomasta koivuvanerista valmistettu KK-U latausvaunu mahdollistaa läppäreiden ja muiden laitteiden lataamisen niiden omilla latureilla, tarjoten monipuolisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun teknologian hallintaan koulussa. Tämä vaunu on universaali valinta, joka palvelee kaikenlaisia laitteita esteettisesti miellyttävässä ja kestävässä muodossa.

Käsittelemättömästä ja pinnoittamattomasta koivuvanerista valmistettu USB-C latausvaunu yhdistää luonnonkauneuden ja modernin teknologian, tarjoten kestävän ja ekologisen ratkaisun laitteiden lataamiseen. Tämä vaunu on sekä visuaalisesti että toiminnallisesti ihanteellinen valinta nykyaikaiseen kouluympäristöön.

Puhelinpönttö laturilla ei ainoastaan säilytä oppilaiden puhelimia turvallisesti, vaan myös lataa ne oppituntien aikana, varmistaen että laitteet ovat käyttövalmiina päivän jokaisena hetkenä. Se on älykäs ratkaisu, joka yhdistää järjestyksen ylläpidon ja modernin teknologian hyödyt.

Tuotteet

KK-C

Photo by gabriel george: 

EU-Vaatimustenmukaisuusvakuutus

KK-C ja KK-C Eco Käyttöohje 

KK-C ja KK-C Eco Bruksanvisning